Om Laserteknik

Smertefri behandling til alle typer af hår

Vores laser er udstyret med den nyeste tyske teknologi

Hvad er laserterapi, og hvordan virker det?

Vores diodelaser er en 3-wave teknologi udviklet i Tyskland, der muliggør en behandling med 3 forskellige NM (nanometer) – nemlig 755-808-1064 NM.

Det betyder, at vi kan behandle personer med forskellige hårfarver såsom lyse, grå, røde og selvfølgelig de mørke hår og men også, at vi kan behandle på de mørke hudfarver.

De forskellige bølgelængder i det elektromagnetiske spektrum gør, at vi opnår en ”mikrobølge effekt”. 755-808-1064 NM ødelægger 3 forskellige områder i hårsækken, uanset om de er røde, lyse eller mørke hår. Derudover anvender laseren også pigmentet i de mørke hår til ødelæggelsen.

Laseren er klassificeret i hele EU som en kategori 2B grundet dens opbygning og det betyder, at klinikken ikke skal registreres under Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hår vokser i cyklusser, og laser kan behandle hår i “anagen” eller aktiv vækststadiet. Da det enkelte hår skal være i det passende anagen-stadie, er mellem 6-10 effektive behandlinger nødvendige. Nogle personer behøver færre behandlinger, ligesom nogle personer behøver op til 10 behandlinger for et tilfredsstillende resultat. Der kan desuden være behov for flere behandlinger i ansigtet, samt for personer med hormonelle tilstande og dem, der har anvendt voks i mange år eller fået IPL-behandlinger tidligere (begge påvirker follikelens sundhed og vækstcyklus).

Hårvæksten vil falde gennem hele laser behandlingsforløbet, da der bliver mindre blodgennemstrømning og næring til hårstederne. Væksten kan sænkes til måneder eller endog år før nye hår opstår. Derfor anbefales vedligeholdelse efter det indledende forløb en eller flere gange årligt. Vi gør opmærksom på, at alle behandlingsresultater er individuelle.

Uge 1: Efter en kort konsultation kan du starte med laserbehandling – husk at barbere dig på de ønskede steder ca. 48 timer før aftalen.

Uge 2: Efter 7 dage vil du kunne teste behandlingen med en pincet, hårene vil let slippe hårsækken.

Uge 3: Imens “gamle” laserbehandlede hår falder af i bad etc. så er nye hår på vej og klar til laserbehandling.

Uge 4: Ny laserbehandling igangsættes efter ca. 4 uger, regn med ca. 8-10 behandlinger.

Husk

  • Når du møder op skal du være barberet på de områder, du gerne vil have behandlet.
  • Sidste barbering skal foretages 24-48 timer før behandlingen
    (dog undtaget mænds skæg, der barberes umiddelbart inden behandlingen)
  • Du må ikke have taget sol/solarium 3 dage før behandlingen.
  • Vi anbefaler, at du venter med solbadning til 3 dage efter behandlingen.